ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Малка част от ВИП ложата на стадион „Българска армия“ ще бъде запазена и ще бъде използвана от ЦСКА, но не от футболния клуб, а от волейболния.

С няколко от луксозните кожени кресла ще бъдат изградени резервните скамейки в зала „Васил Симов“, където волейболистите на „армейците“ играят домакинските си мачове. За целта са нужди 24 седалки, с които да бъдат оформени двете зони за резервите.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Идеята е да съхраним частица от „Армията“. Ще поставим креслата точно срещу основната трибуна в залата, за да се виждат от всички. Две скамейки от по 12 стола ще са напълно достатъчни“, коментира президентът на волейболния клуб Александър Попов пред „Мач Телеграф“.

В малката ВИП зона на зала „Васил Симов“ вече се разположени десетина стола, които също са подарък след разглобяването на стадион „Българска армия“.

Както е известно, част от демонтираните седалки от трибуните на стадион „Българска армия“ бяха предоставени на няколко аматьорски отбори у нас. Сред тях са Септември (Тервел) и Спортист (Драгичево).