Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску вдигна завесата около предстоящата селекция в тима от Борисовата градина пред румънските медии. В интервю за "Диги Спорт" той потвърди, че "червените" вече са правили опити да привлекат Кристиян Сапунару и Дан Нистор след пристигането му на "Армията".

"Много е вероятно да доведа румънски играчи в ЦСКА. Разговаряхме със Сапунару и Нистор. Михай Радуц беше също в списъка ни, но в един момент всички си намериха отбори. Сега обаче има няколко играчи от бившия ми отбор Пандури, които попадат в плановете ми. Смятам, че те могат да дадат допълнително класа на ЦСКА, макар отборът ни да е доста качествен и към този момент. Аз съм треньор, който обича да работи с румънски играчи", коментира Йорданеску.

Той говори и за проблемите на Пандури, който тръгна по пътя на старото дружество ПФК ЦСКА АД, след като изпадна в несъстоятелност и ще бъде напуснат от много играчи през зимата. "Вложих цялото си сърце в този проект и стигнаме до Лига Европа. Съжалявам за това, което се случва", казва още Йорданеску, който в сряда беше на "Васил Левски" за мача на Лудогорец с Арсенал, за да разузнава играта на "орлите". В събота от 15:00 часа ЦСКА гостува в Разград в дербито на 13-ия кръг на Първа лига.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига