БЛИЦ пита: Как ще завърши дербито Левски - ЦСКА?

Популярният български актьор Юлиан Вергов говори пред "Меридиан Мач" преди дербито между Левски и ЦСКА. Звездата от редица родни сериали е сред запалените привърженици на "армейците".

"Очаквам да се получи хубав мачи ЦСКА да победи. Надявам се, че това няма да стане над един обезверен съперник, защото положението на "сините" не е приятно. ЦСКА трябва да си играе, за да победи. Привържениците на Левски ни се смяха преди време, но сега какво стана... Аз не бих се смял и няма да го направя никога. Но нещата са зле не само при тях. Целият ни футбол е такъв".

"Просто сега клубовете започнаха да гърмят един по един. Според мен това, което се случва, не е лошо. Отборите ще имат възможност да се изчистят от чужденците, които ги задръстиха. Да продължат само с наши момчета, които имат желание да играят", продължи Вергов.

"Много добре е, че ЦСКА постигна такива резултати в контролите. Така със сигурност са се стегнали. Знаем какво се случваше и предишните години. Гръмки победи над известни съперници и после падане от стола. По-добре е, че случи така. Именно това ме кара да вярвам в отбора, че ще спечели този мач. Гледам сега подготовката за сезона в Мото GP Марк Маркес, който е шампион, не се представя добре, но никой не може да гарантира, че той ще се провали, когато стане сериозно", завърши Вергов.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020