Юношите на ЦСКА от набор 2004 се класираха за 1/4-финалите в турнира за Купата на БФС. "Армейците", водени от Атанас Борносузов, победиха Спартак (Плевен) с 6:0 в реванша и така с общ резултат 10:0 продължават борбата за трофея. Двубоят се игра на изкуствения терен в комплекс "Царско село".

"Червените" откриха резултата още в първата минута, когато Кирил Великов се разписа с удар от границата на наказателното поле. В 6-ата минута Георги Чорбаджийски удвои за "армейците" отново след изстрел от дистанция. В последните минути на първата част Виктор Атанасов отбеляза две попадения и на почивката ЦСКА се оттегли с 4 гола преднина.

В началото на втората част "червените" вкараха две бързи попадения за 6:0. В 39-ата минута точен беше Мартин Влаевски, а две по-късно с втория си гол в мача Георги Чорбаджийски оформи крайния резултат.

Старши треньорът Атанас Борносузов даде шанс за изява на Росен Маринов и Иван Нешков от набор 2005, за които това беше дебют при по-големите юноши.

В неделя (29 октомври) ЦСКА гостува на Национал в мач от IX кръг кръг на първенството. Двубоят ще се играе на изкуствен терен в НСА и ще започне в 9:30 часа.

ЦСКА - Спартак (Плевен) 6:0
Голмайстори: Георги Чорбаджийски (2), Виктор Атанасов (2), Кирил Великов, Мартин Влаевски 

Състав на ЦСКА: Милен Младенов (в), Кирил Великов, Валентин Ситнилски (к), Габриел Александров, Мартин Влаевски, Георги Чорбаджийски, Георги Шаламанов, Йоан Лозанов, Виктор Атанасов, Йоан Борносузов, Александър Георгиев
Резерви: Иван Маринов (в), Андрей Димитров, Ясен Спиров, Боян Даскалов, Тодор Костадинов, Иван Нешков, Росен Маринов
Старши треньор: Атанас Борносузов