Юношите на ЦСКА до 17 години завършиха 1:1 като гост на Сокол (Марково). Това е второ равенство през сезона за момчетата на Добромир Митов, които до момента имат и 10 победи и загуба. С 32 точки ЦСКА вече е трети, а втори също с толкова е Левски, който разби с 11:0 Марек (Дупница) в срещата си от 13-ия кръг на първенството. Лидер с 34 е Ботев (Пловдив).

Двата гола в мача на ЦСКА паднаха през първата част, пише cska.bg. Домакините поведоха, а "червените" изравниха след попадение на Огнян Николов. До края на полувремето гостите от столицата пропуснаха да поведат след няколко изгодни ситуации пред вратата на Сокол.

През втората част ЦСКА изцяло контролираше събитията на терена, а домакините почти не минаваха центъра. "Армейците" имаха много възможности да отбележат, но късметът не беше на страната на нашите момчета и така те успяха да вземат само точка от мача.

Сокол е негостоприемен отбор и до момента успя да вземе точки от някои от отборите с амбиции за титлата в Елитната група, какъвто е и ЦСКА. Теренът в Марково не беше особено подходящ за игра, защото беше прекалено твърд и имаше много неравности, отбелязват още в cska.bg.

До края на полусезона на ЦСКА остават още два мача - домакинство на Пирин и гостуване на Черно море във Варна.

Съставът на ЦСКА: Кристиян Сотиров (в), Любомир Митков, Ертан Тахиров, Християн Петров, Дейвид Симеонов, Йоан Бауренски (к), Емил Ценов, Огнян Николов, Кристиян Атанасов, Асен Дончев,  Aндрей Йорданов
Резерви: Илия Шаламанов (в), Стефан Димитров, Христо Панчев, Росен Петров, Крум Николов, Димитър Михайлов
Старши треньор: Добромир Митов