Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се забърка в нов скандал в САЩ, като се е стигнало до депортирането му обратно в България. Причината е проблем с визата му, която е била изтекла. 

Кобрата се гласеше да гледа битката Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри, но не е успял да присъства в залата в Лас Вегас. Това разкри в "Туитър" журналистът Майк Копингер. 

"Кубрат Пулев беше депортиран от САЩ в България заради издаване на виза. Той се качваше на полет от Чикаго до Лас Вегас, за да присъства на битката между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри", съобщи Копингер. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Пулев искаше да наблюдава на живо Фюри и Уайлдър, тъй като победителят е много вероятно да срещне Кобрата или Антъни Джошуа, които се очаква да се срещната на ринга на 20 юни в Лондон.

Припомняме, че Кобрата се замеси в голям скандал в САЩ миналата година, когато след победата си над Богдан Дину в Коста Меса целуна по устните американката Джени Суши, известна като Кралицата на голото суши. Стигна се и до отнемането на лиценза на българина за територията на САЩ. Впоследствие му беше възстановен.