Ансамбълът ни по художествена гимнастика - Симона Дянкова, Лаура Траатс, Теодора Александрова, Мадлен Радуканова и Елена Бинева, спечели приза за най-добър отбор на България за 2017 година.

Момичетата на Весела Димитрова, която пък бе отличена за Треньор на годината, триумфираха в конкуренцията на футболния Лудогорец, волейболния ни национален отбор до 23 години за девойки, женския волейболен отбор на Марица (Пловдив) и националния отбор по волейбол за жени.

През годината ансамбълът ни спечели сребърен медал в многобоя и бронзов на три топки и две въжета на световното първенство в Пезаро.
Момичетата взеха медал и от Световната челъндж купа в Казан - сребро на две въжета и три топки.

Преди това бе грабнаха злато и бронз и от Световната Челъндж купа в Минск.

"Не сме си представяли, че още тази година, още на първата си година, в която станахме едно цяло, ще бъдем избрани за треньор №1 на България. Благодарим на министерството на спорта, на Илиана Раева. Госпожо, благодарим ви затова, че бяхте постоянно до нас, подкрепяхте ни и ни обичахте", каза капитанът на отбора Симона Дянкова.

"Научихме много през тази година, знаем, че има още какво да учим. Надявам се това да е само началото на нашия път и нашите успехи. Ще си позволя да обещая, че ще продължим да се трудим все така неуморно в залата, със същата страст и отдаденост и ще направим всичко възможно да продължим да ви радваме", допълни още Симона Дянкова.