Затвор грози един от най-добрите ни състезатели по мотокрос Ангел Караньотов. Както вече стана ясно, той беше задържан, след като заедно с гаджето си Ива Русинова, се замесиха в кърваво меле. Екшънът се разиграва в неделя вечерта на летището в Сапарева баня.

Караньотов и половинката му - най-атрактивната жена, дрифт пилот у нас, вече дадоха показания и бяха освободени. Още вчера БЛИЦ разкри, че Ангел не е участвал в сбиването, но в момента тече разследване. Пострадал е 38-годишният бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по спешност в столичната болница "Пирогов" със счупена челюст.

"Образувано е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда. Арестувани са двама души - момче и момиче", коментира Катя Табачка, говорителка на Областната дирекция на МВР - Кюстендил.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Предстои разследване по случая и разпит на свидетели. Ще бъде назначена експертиза, която категорично да докаже дали пострадалия в боя е получил счупване на челюстта и как точно е станало това. Ако се потвърди сериозното нараняване, то на участниците в сбиването ще им бъде потърсена отговорност за причинената средна телесна повреда. При положение, че се докаже, че Ангел Караньотов е участвал в мелето, най-тежкото наказание, което може да получи, е попадане зад решетките. 

По-рано Русинова коментира случилото се - ТУК!