Най-голямата верига за бяла, черна и офис техника в България - Техномаркет, също стана спонсор на "Спортист на България до 18 години за 2018-а". Както е известно, допитването до читателите в съвместната анкета на БЛИЦ и Министерството на младежта и спорта ще продължи до 10 януари 2019 г. Първите трима призьори ще бъдат отличени със специални награди.

Анкетата има за цел не само да определи най-добрите ни таланти през изминаващата година, а и да ги поощри за още по-големи успехи в бъдеще. 

!!! Дайте своя глас за "Спортист на България до 18 години за 2018 г." !!!

Техномаркет е поредната мощна компания, която подава ръка на благородната идея на най-четената агенция БЛИЦ. 

Както вече съобщихме, спортният концерн ASICS и неговият представител в България Любо Ганев са официален партньор на анкетатаЛидерът в автомобилния бранш в България "Мото-Пфое" и телекомуникационният гигант "А1" също подават ръка на родните таланти и станаха спонсори на "Спортист на България до 18 години за 2018-а".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Редица медии също подкрепят благородната идея на най-четената информационна агенция. Водещите родни издания и сайтове станаха медийни партньори на БЛИЦ. Това са четвъртата по рейтинг телевизия в България - Канал 3, най-тиражният всекидневник в България - вестник "Телеграф", влиятелният вестник" Труд", най-големият спортен вестник - "Меридиан Мач", най-голямата електронна спортна медия "Спортал", първият спортен сайт в България "Toпспорт", най-голямата пловдивска медия "Maрица", влиятелната морска медия "Флагман", сайтовете "Новспорт" и "Novini.bg".

За Техномаркет:

Преди повече от 20 години националната верига Техномаркет започва да продава черна и бяла техника на западни марки. Пред обектите се извиват огромни опашки от нетърпеливи клиенти, които за първи път имат възможност да си купят уреди на достъпни цени, с които да подновят старото си социалистически домакинство.

Техномаркет е динамична компания за електрически уреди с голямо портфолио от техники за дома, офиса и личното време (хоби, спорт, др). В магазинната мрежа могат да се намерят класически и иновативни артикули. Днес Техномаркет има близо 50 магазина в цялата страна.

Веригата предлага на своте клиенти серивизно обслужване и услуги - безплатен транспорт, ремонт, допълнителна гаранция на стоки и др.