"Очакваме да покажем добра игра. Познаваме добре Локомотив (Горна Оряховица). Имат нови футболисти, но са запазили основния състав от миналата година", коментира помощник-треньорът на Дунав Пламен Донев преди мача срещу горнооряховските "железничари".

Срещата от 4 кръг на Първа лига ще се играе утре от 19:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив и ще бъде излъчена пряко по Диема.

"Това не е отбор, който може да бъде подценяван. Ние обаче ще дадем всичко от себе си, за да запишем третата поредна победа в Първа лига", добави асистентът на Веселин Великов.

За този двубой треньорският щаб на русенци няма да може да разчита на Бранимир Костадинов, който счупи лицева кост в сблъсък с противников футболист при победата с 1:0 над Пирин (Благоевград) и ще отсъства поне 20 дни. Всички останали са здрави и до последно ще се преценява за групата за мача.

Утре Дунав и Локомотив (Горна Оряховица) ще изиграят мач номер 41 помежду си. Това обаче е едва деветата среща на най-високото ниво у нас. "Драконите" са с леко предимство – 16 победи, 12 равенства и 12 загуби при голова разлика 43:38 в тяхна полза.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига