Халфът на Дунав Красимир Станоев сподели причините за поражението от Етър с 2:4 на собствен терен. Русенци изоставаха с 0:3 след само 20 минути игра и въпреки че върнаха две от попаденията, получиха и още един гол, с който желанието им за обрат просто секна.

"Не влязохме добре в мача, малко бяхме разконцентрирани и не подходихме добре. Играчите на Етър се възползваха и закономерно ни поведоха. Ние се опитахме да се върнем, вкарахме по един гол в края и началото на двете полувремена. И пак липса на концентрация в края на мача и загубихме", обясни Станоев пред "Нова спорт" и говори за тежките моменти в началото на мача - "Не, че не ни се играеше, просто вътре на терена е много трудно да го наваксаш това изоставане от три гола. Има много припряност. Но хубавото е, че вкарахме два гола, можеше да се получи и по-добре и да обърнем Етър, но не стана за съжаление."

"Всички се гледаме в съблекалнята и искаме да се вдигнем заедно. Сега ни предстои мач с Верея, отиваме за трите точки, но няма да е лесно, видяхте ги срещу Лудогорец", заяви халфът. 

"Стоим зад Малин Орачев, никой не иска да губим. Тъпо се получи, че паднахме, кофти стана с тези освирквания, но ще се опитаме да се вдигнем с победи занапред", завърши полузащитникът на Дунав.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019