"Намираме се в лошо настроение и разклатено самочувствие след две поредни загуби, но те бяха срещу два от лидерите в Първа лига", коментира треньорът на Дунав Малин Орачев преди домакинството на Локомотив (Пловдив). Мачът от 20-ия кръг на Първа лига е в неделя от 13:00 часа на Градския стадион в Русе. 

"Надявам се срещу Локомотив да намерим сили, настроение и самочувствие и да покажем най-доброто, с което разполагаме, за да спечелим мача, който е много важен за нас", добави Орачев. 

„В неделя излизаме да покажем най-доброто от себе си и съм сигурен, че ще победим”, коментира един от основните играчи на русенци Юлиан Ненов.

За мача срещу Локомотив Орачев няма да може да разчита на Бирсент Карагарен, който е със счупена ключица, Красимир Станоев, който се очаква да започне пълноценни тренировки едва след Нова година, както и контузеният Преслав Петров и болният Христофор Хубчев.

„За сметка на това ще дадем шанс на други момчета да покажат, че заслужават да са в основния отбор”, коментира още треньорът на Дунав.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма