Людмил Киров е новият старши треньор на Дунав, съобщиха от клуба. Специалистът подписа договор с клуба до 2020 година и бе представен на футболистите преди тренировката днес. Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков ще бъдат помощници на новия наставник.

Людмил Киров е роден на 16 февруари 1976 година в Русе. Футболната му кариера преминава през Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Добруджа, Берое, Дунав (Русе), Родопа (Смолян) и Верея. След приключване на състезателната му кариера работи три години като асистент в Дунав (Русе). За кратко е начело на дублиращия отбор на Верея, а след това застава начело на Ботев (Гълъбово).

"Искам най-искрено да благодаря на Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков за това, че поеха отбора в изключително тежък момент. Те показаха огромно желание и мотивация за работа и стабилизираха Дунав. Те подобриха и микроклимата в тима, видяхте с какво настроение играха футболистите в последния мач с Берое. На Людмил Киров пожелава много успехи в предстоящите битки. Надявам се той да доразвие Дунав в игрови аспект", заяви президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019