Защитникът Христо Попадийн най-вероятно ще напусне Дунав (Русе) в началото на 2018 година, разбра "Тема Спорт". Той бе привлечен през лятото от Витоша (Бистрица), но така и не успя да се наложи в състава. Десният бек изигра само 6 мача в Първа лига, като и при Веселин Великов, а после и при Малин Орачев бе със статут на резерва.

Той вече е разговарял с ръководството двете страни да се разделят по взаимно съгласие и да опита късмета си на друго място. Досега в кариерата си рита още за дубъла на Лудогорец, Ботев Враца и Локомотив Мездра. Юношата на Левски вече е разговарял с други клубове.

Опция пред него е Монтана. Шефът на втородивизионния тим Румен Панайотов вече обяви, че ще бъде взет краен бранител.

Досега Дунав напуснаха левият бек Христофор Хубчев и голмайсторът на тима Мирослав Будинов, а Тейнур Марем и Андреас Васев бяха освободен още преди края на есенния дял. Хубчев подписа с гръцкия Лариса, а Будинов със Септември Сф. Ботев Пловдив пък иска атакуващия халф Васил Шопов. Божидар Васев и вратарят Луков засега остават при драконите.

В същото време стана ясно, че халфът Красимир Станоев ще е готов за старта на подготовка на 10 януари. Бившият полузащитник на ЦСКА претърпя операция в началото на сезона и оттогава е аут.

Той бе гласен за заместник на преминалия в Ливан Самир Аясс в средата на терена. В началото на зимната подготовка Станоев ще бъде натоварван по-леко. Очаква се да е напълно готов за игра в началото на март.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018