Дунав почти сигурно ще има нов старши треньор за гостуването на Верея в следващия 9-и кръг, разбра „Тема Спорт“. Мачът е на 23 септември (неделя) от 15:00 часа. Във вторник ръководството на драконите ще даде пресконференция и се очаква да бъде обявено името на новия наставник. С най-големи шансове да поеме „драконите“ е Милен Радуканов.

БЛИЦ СПОРТ вчера първи съобщи, че досегашният треньор Малин Орачев си е тръгнал от клуба след поредната атака от страна на феновете, които поискаха оставката му след тежката загуба с 2:4 от Етър в събота.

Очаква се временно начело на тима да застане неговият помощник Цветомир Младенов. През миналия сезон младият наставник от Плевен бе начело на юношите на Дунав до 19 години.

„Може би във вторник ще има официално становище на клуба или пресконференция. На този етап не мога да обявя нищо. Надявам се, че ще направя правилния ход. Аз не съм футболен човек и искам да съм максимално коректен. Истината е, че напрежение има и то е страхотно“, лаконичен бе пред „Тема Спорт“ президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019