На спешно заседание Управителният съвет Дунав Русе обсъди тенденциите по отношение на реферирането на мачовете на отбора от последните няколко кръга. 

"С оглед ненагнетяване на обстановката и следване на европейско поведение, което трябва да е присъщо за клуба, носещ името на голямата европейска река, обаче решихме да оттеглим жалбата срещу съдийството на Валентин Железов в мача срещу Верея. На срещата в Стара Загора имаше съдийски наблюдател в лицето на г-жа Илонка Джалева. Освен това има Съдийска комисия към БФС с председател г-н Петър Петров. Те са хората, които вземат решенията в тази област".

Това заяви председателят на УС на Дунав д-р Симеон Симеонов.

Той не пропусна да отбележи, че ръководството е изцяло зад треньорския щаб и футболистите в усилията им да се преборят за по-добро класиране.

"Доволни сме от представянето на футболистите и подготовката им от треньорите. Независимо от ощетяването ни, те демонстрират постоянно, че "Дунав" заслужава място сред най-добрите у нас. Мобилизирани сме да работим постоянно за подобряване на организацията ни и нашето представяне. Решенията за съдиите оставяме в ръцете на компетентните за това хора", заяви още д-р Симеонов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига