Треньорът на Дунав Людмил Киров говори след победата с 2:1 над Царско село. Успехът дойде след период на финансова несигурност в русенския клуб, като дори се обмисляше Дунав да не се яви на мача в София.

„Доста симпатична победа. Ако се върнем към мача, Царско село удари греда и минути по-късно Макенджиев спаси. Бяхме по-концентрираният отбор, повече търсехме трите точки. Имахме още ситуации за гол, но всеки мач така си играем, нещата ни се получават в последните два месеца. Това е отборът, който всички искам да виждаме“, коментира Киров.

„Имаме увереност, че бъдещото на клуба ще е добро, футболистите ще получат това което заслужават. Няма смисъл да затлачваме тези теми, тъй като ме боли главата от това, което се случи. Имаме уверение, че от четвъртък всичко да бъде наред, а до края на седмицата трябва започнат изплащанията”, добави треньорът на Дунав.

„Играчите са по-спокойни и все по-често ги виждам да се усмихват на тренировка. Ако нямахме сътресения в клуба щяхме да вземем повече точки от последните мачове. Ще направим учебна игра с младежите до 19 години, която ще е за самочувствие. Няма да затормозявам играчите с пътувания“, каза още Киров.