Треньорът на Дунав Веселин Великов отказа да съди строго съдийството при загубата с 0:1 от Черно море в 18-ия кръг на първенството. Наставникът заяви, че според него тимът е трябвало да получи две дузпи в края, като се надява грешката на рефера Станислав Ставров да не е била умишлена.

„Трябва да гледам на запис спорните положения. За мен това са две стопроцентови дузпи. Пак казвам – първото полувреме Черно море ни надигра, след почивката ние ги надиграхме по всички показатели. Създадохме и положения, имахме претенции и за дузпи. Така решава съдията. Дано да е сбъркал неумишлено“, коментира Великов пред камерата на Диема Спорт 2.

„Донякъде ни е къса скамейката, но мисля, че момчетата, които влязоха, показаха, че имахме сили през второто полувреме да обърнем мача. Повечето ни победи са навън. Днес през второто полувреме играхме наистина добре и най-малкото заслужавахме да изравним“, каза треньорът на русенци.

„Срещу ЦСКА се надявам да играем така, както през второто полувреме днес. Искам ситуациите, които ги имаме, да ги реализираме“, допълни Великов.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига