Наставникът на Дунав Веселин Великов каза след поражението с 0:3 от Славия в София, че това е бил най-слабият мач на тима му от началото на сезона. "Получихме два елементарни гола, много елементарни грешки на защитниците ни, които не сме правили друг път. Имахме някои ситуации, но ги изпуснахме. Момчетата са навели глави, няма настроение, трябва по най-бързия начин да се излезе от тази ситуация. Само с победи може да стане това", коментира пред Диема Веселин Великов.

"Не се притеснявам да поема отговорност, и го правя. Момчетата трябва да са без напрежение и да играят футбол. Да се надяваме, че ще започнат да играят както трябва и успехите ще дойдат вече", продължи треньорът.

"Това беше може би най-слабият ни мач този сезон. Славия се възползва от глупавите ни грешки в защита за първите два гола в тяхна полза. И от там вече е лесно да се играе при 2:0", продължи Великов. 

"Писна ми вече да говоря и да се оправдавам. Тези въпроси за базата - към ръководството. Мъчим се, готвим се, от няколко мача не се получава. Сега играхме слабо. Но ми писна да се оправдаваме, няма какво да говоря по тази тема. Мъчим се, колкото можем. Просто положението е такова. Дано до края на месеца е готова базата ни. Лесно няма никъде, всички мачове ни бяха трудни. Теренът на стадиона в Русе - надявам се с това да излъжем Ботев. По-лошо от това няма накъде, така че нека момчетата да вдигат бързо главите", завърши треньорът на Дунав.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма