Футболистите и треньорският щаб на ЦСКА 1948 почетоха паметта на своя бивш директор Емил Коцев. Те излязоха на терена за мача с Арда от 8-ия кръг на Първа лига със специални бели фланелки, на които беше брандирана снимка на Емо с надпис "Завинаги едни от нас". Освен това играчите на Валентин Илиев разпънаха и транспарант с надпис "Почивай в мир! Завинаги един от нас".

Както е известно, на 7 октомври Коцев почина внезапно. Той си отиде от този свят едва на 36-годишна възраст...

Емо Коцев беше административен директор на „червените“ в началните години на клуба.

Завършва висшето си образование през 2011-а г. в Национална спортна академия "Васил Левски", специалност "Треньорски профил - футбол" и "Спортна анимация"). През 2013-а година завършва магистратура "Спортна журналистика" в НСА.

Изкарва стаж в БНТ (отдел "футбол"). Репортер e в Livesport.bg, след това и редактор там. От 01.07.2015-а г. е редактор в Topsport.bg.

Съдийската тройка в състав Радослав Гидженов, Мартин Венев, Петър Митрев пък излезе на терена с тениски с надпис "В памет на Биляна" и с черни ленти на ръкавите. С такива бяха и играчите на двата отбора. 
Припомняме, че 31-годишната жена изчезна във вторник. Близките на Биляна веднага публикуваха призиви за помощ в издирването ѝ. Полицията намери тялото ѝ в двора на църква в София. Според разследващите става въпрос за самоубийство. Биляна остави  две деца сирачета - 4-годишната Християна и нейната сестричка Белослава, която е бебе. Вдовецът Мартин Венев не криеше сълзите си на терена. Въпреки трагедията той намери сили в себе си да изпълни служебните си задължения. 

А преди първия съдийски сигнал имаше и едноминутно мълчание в памет на скъпите покойници Емил и Биляна... 

 

Екипът на БЛИЦ СПОРТ изказва най-искрените си съболезнования на семействата и близките на двамата...Поклон пред светлата им памет...