Бизнесменът Цветомир Найденов поиска укриващият се от прокуратурата Васил Божков да покаже банкови извлечения и за останалите си престъпления. Той направи това във връзка с днешната публикация на избягалия в Дубай бивш хазартен бос, който извади документи за направени тегления от сметките си за 67 милиона лева през последните три години и обяви къде е отишла огромната сума.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Найденов призова Божков да покаже и платежните нареждания, с които са купувани иманярски предмети, произведения на изкуството, плащани са поръчкови побои, поддържана е армия от любовници и т.н. Според него, Божков е плащал бакшиши от по 1000 евро само за предоставяне на пепелник в тузарски курорти.

„По най-груби сметки за тези 8 пера ти си харчил над 2 милиона лева КЕШ всеки месец.... давай още платежни, Череп лъжлив!“, написа Найденов във „Фейсбук“.

ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ
Обвиняемият велинградски измамник и убиец Васил Крумов Божков отново се опитва да прави внушения и да манипулира. Как ще докаже, че теглените суми са дадени за подкуп?
Череп, ако написаното от теб е истина, сега представи банкови извлечения за другите ти кеш разходи за :
1. Купуване на намерените в офиса ти хиляди иманярски предмети.
2. Купуване на стотиците ти скъпи картини, намерени в офиса и именията ти
3. Ежемесечно даваните пари в плик в столичен ресторант на десетките служители на ДАНС, МВР, НАП, Прокуратура, ДКХ, ГДБОП, СГС, ВАС ....
4. Поръчковите побои от 2017 г. насам...
5. Разходите за поддръжка на “армията” от плеймейтки и държанки
6. Разходите кеш по време на дългите ти ваканции по най-скъпите курорти и места на планетата, където един обяд или вечеря е по 25 000 евро без особено отпускане... и бакшишите са от 1000 евро нагоре само за предоставяне на пепелник.
7. Кеш разходите за поддържане на именията ти в България и чужбина, които са на стойност над 200 млн. лева
8. Кеш разходите за поддържане на яхта и самолет, който са на стойност 120 млн. лева
По най-груби сметки за тези 8 пера, ти си харчил над 2 милиона лева КЕШ всеки месец.... давай още платежни, Череп лъжлив!