Арести на знакови футболни ултраси е имало снощи около 19:00 часа, твърди "Марица". Полицаи са задържали бившите тартори на сектор ""Б" и "Г" - Владимир Владимиров - Гугутката и Димитър Ангелов - Дучето.

Дучето е арестуван пред дома си в квартал "Дружба 2", докато пиел бира с приятели, съобщиха негови роднини. Те се съмняват, че някой го е "наредил" пред полицията.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Дучето се оплакал, че е във влошено здраве заради диабета, отключен след зверската катастрофа преди години.  Униформените го откарали на преглед в МВР болница, а после в 7-о районно управление.

Арестуван е и Гугутката, но от "Марица" все още нямат подробности за причината. БЛИЦ се свърза с Владимир Владимиров, който категорично отрече информациите и ги нарече пълна глупост.

"За пръв път чувам от вас, че съм арестуван. Няма такова нещо", каза бившият председател на клуба на привържениците на "сините".

Според изданието заедно с Дучето в районното управление са преспали и други знакови фигури от агитките на ЦСКА и Левски, които са с адресна регистрация в този район. Става въпрос за популярните сред "червените" Коки и Валтера. От "сините" са арестувани лидери на групировката "Южна дивизия".