Един от големите шампиони в голфа Анхел Кабрера беше арестуван в Бразилия и предстои да бъде екстрадиран в Аржентина. Той е задържан по обвинение, че е опитал умишлено да прегази с кола собствената си съпруга Сесилия Торес Маня.

Инцидентът с участието на 51-годишния голфър се е случил през 2016 г. Обвиненията срещу него включват нападение, кражба и незачитане на разпорежданията на властите.

От началото на годината Кабрера беше издирван с червен бюлетин на Интерпол. През август 2020 г. аржентинецът беше обявен за беглец от правосъдието, след като не се яви на заседанието по делото, заведено от бившата му съпруга.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Преди седмици Сесилия Торес Маня обясни пред медиите, че през 2016 г. той се опитал да я прегази със собствената си кола, нанесъл ѝ няколко удара по лицето и отправил закани за допълнителна саморазправа.

Тя не е единствената бивша съпруга на голфъра, която свидетелства за физическо насилие от негова страна. Друга от жените му – Силвия Ривадеро, също е свидетелствала, че той редовно ѝ е посягал физически и заплахите са били само най-леката форма на тормоз от негова страна. Показания в същата посока е дала и бившето гадже на голфъра Микаела Ескудеро.