Крилото на баскетболния Шарлот Хорнетс Майлс Бриджис, който беше и най-добър реализатор на тима през миналия сезон в НБА, бе арестуван в Лос Анджелис по обвинения в домашно насилие, информира TMZ.

Официално не беше обявена причината за ареста му, но според медията става въпрос за посегателство над половинката му Мишел Джонсън.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Самата тя написа емоционален пост в профила си в "Инстаграм", придружен със снимки. Джонсън показа следите от насилие по лицето и тялото си. От поста й става ясно, че виновник за това е Бриджис.

"Фрактура на носа, счупена китка, спукано тъпанче, скъсани мускули на врата. Бях душена и имам сериозно мозъчно сътресение", разказва Джонсън.

"Позволих на човека да разруши гнездото ни, да ме малтретира по всички възмогни начини и да травмира децата ни за цял живот. Няма да позволя на хората около него да продължат да ме карат да мълча и да лъжа, за да го защитя. Нямам нужда от съчувствие, искам само това да не се случва на никого. Децата ми заслужават нещо по-добро", написа тя.