Водач на електрическа тротинетка се озова в болница в тежко състояние, след като беше пребит на улицата от истински бабаит. Нападателят е ММА боецът Гарун Дибиров, а жертвата е 27-годишният Георги Афанасиев.

Инцидентът се е случил на 28 май вечерта на улица „Первомайская“ в Москва. Видео от побоя беше разпространено в интернет. На кадрите се вижда как след няколко получени удара Афанасиев се оказва на земята, а на помощ му се притичат очевидци на побоя.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Свидетели твърдят, че причината за нападението била отказ от страна на Афанасиев да направи път на Дибиров по алеята за придвижване.

В момента пострадалият е настанен в реанимацията на московска болница. Той има фрактура на черепа и сътресение на главния мозък. Самият Дибиров е бил арестуван и вече тече проверка за повдигане на обвинение.

Освен ММА боец, Гарун Дибиров е треньор и по самоотбрана. Има спечелен медал от шампионата на Русия по кунг-фу през 2013 г., а освен това е бил шампион на Москва по граплинг. Печелил е ММА турнира „Legion Fight 40“.