ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Сестрата на половинката на най-добре платеният футболист в света Кристиано Роналдо - Патрисия Родригес взриви феновете на португалската звезда с разказ за семейството си.

Пред телевизионното предаване Espejo Público тя обяви, че живее при мизерни условия с трите си деца и помоли зрителите за помощ.

Двете с Джорджина не си говорят от години,  а половинката на Роналдо рядко говори за семейството си и споменaва с добро единствено майка си.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Болна съм и не искам децата ми да гладуват. Боря се, но ми е трудно да живея като нормален човек. Нямам дори чинии, които да измия. Живеем в една стая. Сама съм, без чужда помощ. Мъката ми е огромна. Трябва да се моля да не вали дъжд, защото покривът ми тече и водата пада върху мен.

Останах без майка на 11 години. Преди баща ми издържаше цялото ни семейство, но той вече не е сред нас. Беше в затвора за разпространение на наркотици. Много ме боли, че не означавам нищо се сестра ми.

Нямам дори телефон, за да й се обадя. Когато се разбра, че е във връзка с Роналдо другата ми сестра Ивана просто ме помоли да стоя настрана", разказа Патрисия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК