Димитър Бербатов е изпаднал в ярост, когато негов чифт скъпи обувки и официален костюм са били залети с фекалии. Това стана ясно от признанието на администратора на Манчестър Юнайтед Албърт Морган пред „Дейли Мирър“. Неприятната ситуация е станала при гостуването на „червените дяволи“ на Съндърланд на 2 октомври 2010 г.

„Отидохме в съблекалнята и там се чува „кап, кап“. Домакините казаха, че има теч на някаква вградена в тавана тръба. Бяха сложили едно кошче отдолу, която да събира капките. Момчетата се приготвиха за мача, а Сър Алекс даваше последните си наставления. Излязохме на терена за загрявката и малко след това към мен се приближи един от охранителите и каза, че кошчето се е напълнило и трябва да го изпразним“, започва своя разказ Морган.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Когато влязохме в съблекалнята, една от плоскостите на вградения таван направо избухна и потекоха фекалии. Бяха навсякъде – по стените, по официалните костюмите и дрехите на играчите. Димитър Бербатов направо полудя. Неговите луксозни обувки бяха заляти от 10 см изпражнения. Всичко беше в ужасно състояние. Изнесохме личните им вещи и ценности. Това става 10 минути преди началото на мача. Част от екипите обаче също бяха изцапани и никой от играчите не искаше да ги облече. Затова отложиха старта на срещата с около половин час. През това време намерих резервни екипи и ги подготвихме за мача“, допълни администраторът на Манчестър Юнайтед.

Мачът от седмия кръг на Висшата лига завършва при нулево равенство. Димитър Бербатов влиза като резерва и след негов удар топката минава съвсем близо до вратата. Това е най-чистото положение за гол за „червените дяволи“. Съндърланд има предимство на терена, а Бодуин Зенден удря греда.

„След края на мача дойде мениджърът на „черните котки“ Стив Брус. Той помогна с разчистването на всички тези фекалии. Взе една лопата и започна да гребе. Събрахме всички костюми и дрехи в едни чанти, но от тях повече нищо не ставаше“, завършва Албърт Морган.