Бившият футболист на ЦСКА Борислав Георгиев  е един от тези, сблъскали се с коронавируса. Бившият шеф на Спартак (Варна) разказа пред БЛИЦ за случилото се с него.

„Всичко започна и свърши през юни. В началото на месеца започна да ме втриса, вдигах температура и дни наред поддържах от онази ниската, която си е най-опасна. Появиха се още първия ден страхотни болки в мускулите, ставите, най-много ме удари в кръста. Много болеше, чувствах се силно отпаднал. Имах и кашлица, но за щастие без задушаване. Но кашлицата беше суха и отвратителна. Някъде около три-четири дни загубих всякакво обоняние. Нищо не можех да помириша и да усетя като вкус. Явно това е един от основните симптоми на заразата. Отделно два дни ме мъчиха коварни болки и в главата“, заяви Георгиев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Интересното е, че аз не си направих тест за COVID-19, но бях сигурен, че съм го пипнал, защото много мои познати, с които бях контактувал, вече бяха заразени. Изолирах се сам 20 дни вкъщи. Не излизах никъде. Даже и да си купувам храна. Доставяха ми я и я оставяха пред кооперацията, където живея. 10 дни бях пълен парцал. После започнах да се пооправям.

Накрая се възстанових. И когато се възстанових, вече ми пуснаха два теста – единия за коронавируса, който беше отрицателен, което значеше, че съм оздравял. Другият за антитела. Имах много такива, което беше доказателство, че съм прекарал COVID-19. Сега, вече след като минаха близо два месеца, се радвам, че всичко остана зад гърба ми“, добави Боби.