Бившата съпруга на един от най-известните руски футболисти Андрей Аршавин – Алиса, направи шокиращо признание за здравословното си състояние. Тя беше заподозряна от медиите в страната, че е направила неуспешна ринопластика, след като непрекъснато се опитваше прикрие носа си на снимки. Истината обаче се оказа ужасяваща. Алиса е претърпяла две операции в борбата си срещу смъртоносна болест.

„За броени месеци се разви автоимунна некроза. Стигнах до операционната маса навреме, когато оставаха от два часа до два дни и щеше да се получи сепсис. Направихме две операции на главата, на клиновидния синус, които ми помогнаха да спася живота си. Лекарите изрязаха всичко, което могат. До мозъка останаха буквално милиметри“, сподели бившата съпруга на Аршавин, който сложи край на кариерата си през 2018 година.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Лекарите се надяват, че жената няма да стигне до васкулит, в противен случай ще ѝ останат само няколко месеца. В момента бившата жена на Аршавин се държи само благодарение на инжекции. Майката на три деца е измъчвана от ужасни болки. „Болестта реже главата, лицето, челюстта - всичко“, признава Алиса Казмина, която се омъжи за Аршавин през 2016 година, но се разведе с него няколко години след това.