Един от заплашваните с убийство от избягалия в Дубай с 18 обвинения бизнесмен Васил Божков - Цветомир Найденов за пореден път разкри интересна информация за бившия бос на футболния Левски.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Найденов реагира след пост на Божков по повод делото срещу приближените му Славчо Марков и Веселин Балтов, като отчете, че двамата явно знаят много и ще е интересно, ако се разприказват в съда.

Ето какво написа Найденов:

Васил Божков - Черепа се тресе от страх!
Написал някаква жалейка за Марков и Балтов.
Марков е бившо ченге от ГДБОП, сектор Наркотици, а Балтов е бивша барета от СОБТ.
Славчо Марков е “конселиери”на мафиотския бос, а Веселин Балтов е неговия “сикарио”.
Единият измисляше и организираше всички мръсотии, които Черепа извършваше срещу конкурентите си, включително и моето семейство, а другият най-вероятно е един от преките извършители.

Мръсотиите са убийства, изнасилвания, побои над хора, рекет, заплахи,заграбване на бизнес, корумпиране на държавни служители, поръчки на проверки от ДАНС,НАП, Прокуратура, МВР ....срещу конкуренти, медийна пропаганда с компромати, цялостна стратегия как да бъде унищожени хората, които са дръзнали да имат нормален бизнес, близък до този на Васил Крумов Божков или просто да си хубава жена, която е излязла на дискотека.

За да жали Черепа толкова за тях, явно го е страх, че тези двамата, ако пропеят какво са правили и на какво са ставали свидетели, Гуруто на протестите ще трябва да се закопае сам някъде в пясъка на Дубай и да го извадят като мумия след 3000 години.