Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и популярната му съпруга Виктория тайно са преборили COVID-19 преди няколко месеца, информират британските медии. Няколко техни близки и хора от обкръжението ми също са били заразени. Това е станало след парти на американския футболен клуб на Бекъл Интер (Маями).

46-годишната Виктория е била изключително притеснена, че семейството им се е било превърнало в огромен разпространител на коронавируса, след като са присъствали на 21-ия рожден ден на първородния си син Бруклин. На тържеството присъстваха редица известни личности. Заболяването на двамата е било доказано с положителни тестове за COVID-19.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“Беше изключително кошмарно преживяване. Дейвид имаше ангажименти покрай дебюта на своя клуб в МЛС, а Виктория и останалите членове на семейството пътуваха с него, за да го подкрепят. Посетиха няколко медийни и рекламни събития, където Бекъм се ръкуваше, прегръщаше и целуваше с фенове и знаменитости. След това се върнаха в Лондон и се затвориха в своето имение“, разказва човек от обкръжението на звездното семейство.

„След партито за рождения ден на Бруклин те отново заминаха за кратко за Маями. Когато се върнаха, Дейвид се чувстваше зле, а Виктория имаше болки в гърлото и температура. По това време и няколко човека от тяхното обкръжение – включително шофьори и бодигардове, също се разболяха. Двама от тях бяха в изключително тежко състояние. Виктория се паникьоса и изолира цялото семейство за две седмици. Беше изключително притеснена, че може да се превърнат в разпространители на заразата. Бяха тежки седмици, тъй като самата тя беше на легло заради заболяването“, допълва източникът.

След като напълно се възстановили, Дейвид и Виктория редовно се тестват за COVID-19, а същото правят и хората от обкръжението им. Дори са пращали пакети с храна на двамата свои приближени, които са прекарали тежко заболяването. През цялото лято звездното семейство е отказало няколко звездни партита и рядко е напускало имението си, в което има басейн, футболно игрище и джакузи.

Дори са отменили тържеството по случай 18-ия рожден на сина си Ромео. Преди да заминат за кратката си ваканция в Гърция и Италия, са преминали обстойни изследвания за наличието на антитела, за да са сигурни, че е безопасно да пътуват.

Счита се, че семейният кошмар с COVID-19 е започнал на 1 март, когато Интер (Маями) дебютира в МЛС с гостуване на Лос Анджелис ФК. Дейвид подкрепя своя клуб в компанията на цялото си семейство, годеницата на Бруклин Никола Пелтц и известния готвач Гордън Рамзи. Няколко дни след това е партито за рождения ден на Бруклин, за което са платени 100 000 паунда.

Следва връщане в Маями за първия домакински мач на Интер, който обаче беше отменен заради пандемията от коронавируса. След възстановяването си от COVID-19 Дейвид и Виктория стават първите две британски знаменитости, които публично подкрепят ежеседмичните ръкопляскания в подкрепа на медиците и тяхната борба със заразата. Дори заснемат специални клипове, за да повдигнат духа на здравните работници.