„В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, просто ми идва отвътре”.  Това заяви баскетболният треньор Константин Папазов в предаването „Карай направо”.  

Той беше глобен, след като беше заснет да преминава на червен светофар на кръстовище в София.

"Ти си летящ обект, обаче бе засечен. Защо правиш такива простотии", попита директно водещата Диана Найденова. "Избери маршрут, по който да няма много светофари, за да не стане някоя беля. Видях те как летеше по бул. "Черни връх" на червен светофар. Ами, ако някое дете беше изскочило на пътя. Искам да не се усмихваш, докато ми отговаряш на този въпрос, но и не плачи", подхвана го известната журналистка.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

„Сега няма сила, която да ме накара да мина на червено”, заяви Папазов.

„Този, който ме снима в нарушение, за да бъде мотивиран да го направи отново, а аз да бъда мотивиран да не го правя повече, ще го наградя точно с толкова, колкото е санкцията”, обяви баскетболният треньор и акционер на Левски.

Папазов обяви, че този месец ще е решаващ за бъдещето на "сините" и определи сумата, която е необходима за оцеляването на футболния клуб: "Трябват ни 5 милиона лева. Без тях Левски няма да оцелее."