Страшен екшън на автомагистрала "Тракия" е съпътствал вечното дерби Левски - ЦСКА (0:2). За инцидента се разбра от бюлетина на полицията в Ихтиман.

Скандалът е завършил с трима арестувани футболни хулигани.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Съобщението от РУ-Ихтиман:

"Около 12:40 часа на 7 април в РУ-Ихтиман постъпил сигнал за сбиване между фенове на Левски и ЦСКА, възникнало на автомагистрала „Тракия“. На място незабавно били изпратени полицейски служители. 

Пред тях трима мъже заявили, че по време на задръстване непознат мъж е излязъл от лек автомобил и е започнал да нанася удари с твърд предмет по колата им, вследствие на което е счупено задното стъкло и са причинени щети по купето. 

Служителите на реда бързо установили посочения от потърпевшите автомобил и задържали водача и двамата му спътници. Сходен сигнал постъпил в РУ-Ихтиман около 14 часа. 

Мъж съобщил, че пътувайки за футболната среща в столицата, в района на 31 километър на автомагистрала „Тракия“ му е бил нанесен побой от непознати мъже, излезли от два автомобила, които нанесли и значителни материални щети по колата му, след което се оттеглили в неизвестна посока. 

По двата случая са образувани досъдебни производства. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата".