Легендарният футболист на ЦСКА и националния отбор Георги Димитров - Джеки, който се лекува във Франция от рак на дебелото черво, направи ексклузивно изказване пред БЛИЦ.

"Първо искам да поздравя всички българи с Възкресение Христово и да им пожелая здраве и сила в тези тежки времена. Второ - искам да направя едно изключително важно уточнение пред вашата агенция, за да се сложат край на интригите и на това някой да трупа точки на моя болен гръб", сподели развълнуваният Джеки от Сент Етиен.

"Цялото ми лечение, от поставянето на диагнозата, през операцията и всичките химиотерапии, беше поето от Българския футболен съюз. Някои хора написаха, че са готови да ми помогнат. Моят голям приятел и бивш съотборник Пламен Марков - също. Няма нищо лошо в това. Разберете обаче, хора, аз нямам нужда от пари.

Парите в момента са последната ми грижа, а и както вече ви споменах БФС пое всички разходи. В момента имам нужда само и единствено от здраве и спокойствие. Моля ви, напишете го с главни букви - СПОКОЙСТВИЕ! Няма да вдигам на никого, а и молбата ми е никой да не ми звъни и да ме притеснява. Остават ми още три химиотерапии, и ако всичко е наред, след това ще се върна в България. Надявам се и пандемията с коронавируса да приключи колкото се може по-бързо", завърши Джеки пред БЛИЦ.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)