ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият халф на Левски Майкъл Тевия, който преди 15-ина години пристигна в България с визитката на младежки национал на Гана и обещаващ футболен талант, удари дъното. Както вече стана ясно, той е един от осемте арестувани от нарко ОПГ-то в Слънчев бряг. 

Тевия, който поне според официалните му документи би трябвало да е на 32 години, пристигна окован с белезници за гледането на мярката му за неотклонение в Окръжния съд на Бургас.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

За разлика от останалите задържани Майкъл не се криеше, но срамно беше навел глава, сякаш, за да покаже, че разбира в каква сериозна каша се е забъркал, пише Флагман. Тази сутрин Окръжна прокуратура Бургас и ОД на МВР в Бургас отчетоха работата по разследването, която е продължила близо два месеца. Освен Майкъл Тевия, са арестувани още 7 лица – шестима от Нигерия и един от Гана. Според полицията те са разпространявали три вида наркотици – екстази, кокаин и марихуана. Те са маскирали незаконната си дейност и са работили като викачи.

При ареста им бяха открити 140 таблетки екстази, 100 джъмпера с марихуана, 50 с кокаин и около 20 хиляди лева в различни валути.

Майкъл Тевия е добре познато име в българския футбол. Той пристигна в страната ни през 2008 година и игра в силния в онези години Локомотив (Мездра). Тогава бе представен от мениджъри като "най-обещаващият халф в Гана", впоследствие бе трансфериран в Левски, игра още в Калиакра (Каварна), Любимец, Хасково, Борац Чачак, японския Вондс, Черноморец, Поморие и Верея. 

Прекрати кариерата си през 2018 година. Тевия бе женен за бургазлийка, от която има момченце. Според негови близки обаче от известно време Майкъл се е разделил с жена си.

Скандални разкрития около масовите арести, разтърсили Слънчев бряг ВИДЕО

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


* Снимка: БУЛФОТО