На 20.07.2020 г. „Еврофутбол” сезира различни български и международни институции във връзка с извършване на престъпления по смисъла на Наказателния кодекс на Република България, изразяващи се в административен произвол и злоупотреба с власт от длъжностните лица от Държавната комисия по хазарта (ДКХ).

Българският букмейкър се обърна към Главния прокурор – г-н Иван Гешев и до Президента – г-н Румен Радев, до Министър-председателя – г-н Бойко Борисов, до Председателя на Народното събрание – г-жа Цвета Караянчева, до народните представители, до Висшия съдебен съвет, до представителството на Европиейската комисия в България, до Председателите на Върховния административен съд и на Върховния касационен съд, както и до посолствата на Съединените американски щати, на Гърция, на Франция и на Федерална република Германия.

Сигналът до тях е по повод незаконните и престъпни действия на ДКХ от 14.07.2020 г., с които ДКХ отне лицензите на „Еврофутбол” ООД, и които компанията окачествява като грубо нарушение на Конституцията на Република България, правото на Европейския съюз, Административнопроцесуалния кодекс, Закона за хазарта и две съдебни решения.