Трагедия с 19-годишно момиче разплака цяла държава. Ема Грозница почина изключително млада след кратко и тежко боледуване и това беше отразено с челни заглавия в родината ѝ Хърватия. Не се уточнява естеството на заболяването и дали става дума за коронавурис.

Ема Грозница беше една от най-талантливите хърватски хандбалистки, а с лъчезарния си характер и неизменната усмивка се беше превърнала във всеобща любимка в родината си. Паралелно със спорта тя беше първокурсничка в Кинезиоложкия факултет на университета в Загреб.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„С голяма болка и тъга съобщаваме, че нашият играч, съотборник и приятел Ема Грозница почина след кратко и тежко заболяване. Бог избира за себе си най-красивите ангели“, обявиха от клуба ѝ Трешниевка (Загреб) в „Инстаграм“.

Изключително трогателна беше и публикацията на бившия и отбор Брод (Славонски брод) във „Фейсбук“: „Напусна ни нашата Ема, нашият вирус на щастието. Винаги беше усмихната и във весело настроение. Напусна ни прекалено рано. Някога ще се видим, за да поиграем на по-добро място. Почивай в мир, ангеле.“