ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят на индонезийския тим Арема Абел Камара направи разтърсващи разкрития след ада в дербито на Източна Ява с Персебея, който шокира световна футболна общественост. Над 100 човека загубиха живота си след нахлуване на терена, а часове след трагедията кошмарът продължи с гражданско неподчинение по улиците на Маланг.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Това, което се случи, беше трагедия. Всички играчи и семействата ни бяхме в паника. Това беше мач на живот и смърт, а не само за три точки, като се има предвид съперничеството през последните години. Когато мачът свърши, отидохме да се извиним на нашите фенове за загубата (б.р. 2:3). Междувременно някои фенове започнаха да нахлуват на терена и полицията ни прати в съблекалнята. Започнахме да чуваме изстрели и много крясъци", сподели Абел Камара.

"Привържениците започнаха да бягат в паника и влязоха през другата врата. В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви. Нямахме интернет и семействата ни бяха притеснени от новините. Стояхме над четири часа вътре. Когато нещата се успокоиха, видяхме много локви с кръв, както и изоставени дрехи и обувки“, добави футболистът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК