ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият голмайстор на бургаските Черноморец и Нефтохимик Пламен Крумов обяви пред БЛИЦ, че влиза в надпреварата за кметския пост на Община Сливен.

Председателят на Постоянната комисия по спорт в ОбС, който е успешен бизнесмен, е независим кандидат. За момента Крумов се радва на подкрепата на ПП "Пряка демокрация", очаква се да бъде подкрепен и от други партии. В последните години бившият голмайстор се превърна в любимец на много от жителите под Сините камъни, тъй като неуморно работи за развитието и благото на града и региона.  

48-годишният Крумов се утвърди в бизнеса с млечни продукти. Неговата мандра е водеща в региона. Kандидатът за кмет на Сливен е съсобственик и на най-голямата дестилерия за етерични масла в областта. Тя се намира в родното му село Желю войвода, където е и мандрата. 

Крумов даде интервю за БЛИЦ СПОРТ преди пресконференцията си в Сливен по обявяването на кандидатурата си:

- Какво ви накара да вземете решението да се включите в изборите и да се кандидатирате за кмет на Община Сливен?
- Отдавна го обмислям, преди около шест месеца реших, че ще се кандидатирам. От 8 години съм в общинския съвет, запознат съм с процесите в общината и мисля, че настъпи време да помогна още повече, като съм убеден, че мога да бъда полезен на хората. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В момента преговарям с немски консорциум, който е готов да инвестира доста сериозна сума в развитието на Сливенските минерални бани и "Карандила". Сливен винаги се е славил като туристическа дестинация за минерални бани, а и това богатство "Карандила", което имаме като даденост, трябва да се използва максимално. Там в последните години нещата се посъживиха, защото се намериха хора, които да инвестират. 

- Какво друго възнамерявате да подобрите, ако бъдете избран за кмет?
- В Сливен ще работим градът да има спортна зала, която да се използва и за културни мероприятия. Има общински места, където може да се построи. Областен град сме, но спортът не се развива достатъчно. В момента има зали, в които обаче не може да се работи професионално, не отговарят на изискванията. 

- Очаквате ли удари под кръста от конкурентите си?
- Нашата кампания ще бъде позитивна. Пожелаваме успех на всеки кандидат за кмет на Община Сливен. 

- Реално имате ли шанс да станете кмет, как смятате?
- Аз и екипът ми ще дадем всичко от себе си. Виждаме любовта на хората. Само и единствено гражданите на общината ще го решат. Искам да кажа също, че каквото се е случвало през годините в Сливен, всеки от кметовете е направил по нещо и добро за града. Няма да водя война. Ако имам да казвам нещо, отивам и в очите им го казвам. Изцяло ще работим за привличане на ивестиции, главно външни, като по този начин ще се стремим да задържаме младите хора в региона, а не както е сега - всеки втори да бяга в София или чужбина. Ще работим много и по селата, знаем проблемите, които са много големи.

- Кои партии са зад вас?
- Независим кандидат съм. "Пряка демокрация" е партията, която ме подкрепя и издига, както и Валентин Ревански - кметът на Ямбол. С него сме големи приятели и ще работим съвместно за развитието на двете общини. Ревански е много успешен кмет за тези 4 години. Ще работим по общи проекти в бъдеще за двата града. 

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!