21-годишен футболист беше покосен от сърдечен удар. Бившият играч на Рома Жозеф Буас Перфекшън е издъхнал в неделя вечер. "Вълците" от Рим съобщиха за трагедията, изказвайки искрени съболезнования на близките му.

Камерунецът е юноша на Рома и игра за отбора в Примаверата. Жозеф водеше подготовка с мъжкия тим, но не успя да запише участие в официален мач на "вълците". 

След това беше пратен под наем във Виченца, след което игра и в румънския Университатя (Клуж). Бившите му клубове съобщиха лошата новина, отбелязвайки, че са съкрушени от трагедията. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Историята на Жозеф e много драматична и някои издания в Италия я припомнят днес. Когато е едва 15-годишен, момчето от Камерун се озовава в Рим - сам на гара "Термини". 

Жозеф следва голямата си мечта - да стане футболист. Но тези, които уж са му гарантирали безопасно място във футболен отбор, мамят него и семейството му. И така Перфекшън се оказва самичък и без пари в столицата на Италия. Известно време спи на улицата, докато моли за помощ в няколко приемни центъра. 

Когато най-после започва да играе в Рим, демонстрира качествата си и впечатлява емисари на Рома, които бързо го привличат в академията на "вълците". Стига и до мъжкия отбор, където е под крилото на легендата Франческо Тоти.

 

С клубната легенда Франческо Тоти: