ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Приятелката на сина на Алфредо Торес – Шон, изпаднала в шок при новината за трагедията и се наложило да бъде настанена в болница. Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния шампион по бокс, който се хвърлил от седмия етаж на жилищния блок, след като гаджето му съобщила, че се разделят.

Според негови приятели, Шон Торес бил изключително чувствителен младеж. И като всеки мъж с кубински корени трудно понасял любовните драми. С приятелката му имали бурна връзка, нерядко накъсвана от неразбирателства. При поредното от тях синът на известния кубински танцьор и хореограф взел фаталното решение да сложи край на живота си. Не споделил с никого терзанията си. Скочил от блока им в столичния квартал „Младост” около 6 часа сутринта на 26 юни. Пристигналият спешен екип го откарал веднага в болницата, все още жив. Пораженията от падането обаче се оказали фатални и Шон починал в интензивното малко преди обяд.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Имаше прекалено много любов за даване. Душата му беше пълна с любов, но светът не беше готов да я приеме”, написа неговият приятел Тино Караиванов.

Самият Алфредо Торес научил новината в Свети Влас, където участва в забавна програма на едно от вариететата. Нещастието е огромно за цялото семейство, в което майка му Гена Славова гледа трите му сестри.

Приятели веднага организираха дарителска сметка, за да помогнат на озлочестената фамилия. Сред първите реагирали беше и боксовият клуб ЦСКА, където тренираше при Михаил Таков и Александър Александров.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!