"Нито съм била на събитието, нито имам представа какво се е случило". Toва категорично обяви гаджето на футболиста на ЦСКА Георги Йомов - певицата Ариа. 

Тя гостува в NOVA, където говори за инцидента с двама простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София. Преди дни стана ясно, че бащата на Георги Йомов е стрелял по групата, с която двамата му синове са се спречкали, след което е избягал. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Впоследствие 43-годишният Цецко Йомов се предаде и беше задържан, като и в момента е в ареста. Въпреки това Ариа хвърли бомбата, давайки странното обяснение пред Лора Крумова: "Нямам представа дали е още в ареста. С Георги не коментираме случилото се".

Половинката на задържания Йомов изригна след стрелбата на Околовръстното СНИМКИ

"Просто трябваше да отида да взема автомобила на Георги от брат му. Щях да пътувам за участие в Русе. Видях, че имаше полиция и нещо се случва, разпитваха хора. Два часа по-рано братът на Георги ми каза, че ще ме чака на бензиностанцията и аз отидох да взема колата. Не, Георги не беше там, когато отидох. Наложи се да стоя там няколко часа. Полицаите ми взеха документите, трябваше да чакам да ме разпитват за нещо, за което нямам представа", каза Мария Цветков, която е известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа.

"Нямам представа какво е излязло по медиите", коментира още тя.

Нови сензационни новини от съда за стрелбата и екшъна с Йомов

"С Георги не се видях същата нощ. Отидох бързаща да взема колата и да тръгна за Русе. Посрещнаха ме с "Коя сте вие? Защо искате този автомобил?". На Георги изобщо не му се коментира тази тема. От година и половина сме заедно, за първи път ми се случва подобно нещо. Георги е много възпитано момче, като цяло е супер спокоен, цялото семейство също. Баща му е спокоен човек, занимава се с гълъби. Цялото семейство са изключително възпитани и интелигентни хора. За година и половина, откакто съм с Георги, не съм чула за някакъв конфликт", продължи гаджето на звездата на ЦСКА. 

"Не познавам хората, с които е станал инцидента. Нямам представа за какво е станало всичко това. Шокирах се от това, че името ми беше замесено, стана ми неприятно. Георги също не е много наясно защо е този конфликт. Той също като мен няма нищо общо със случилото се. Георги е един от най-добрите футболисти", добави Ариа и каза, че не е знаела, че бащата на гаджето й притежава оръжие.