40-годишен мъж е бил убит по особено жесток начин, след като преди това се е бил отдал на гей ласки с убиеца си. Това стана ясно при разпита на състезателя по американски футбол Иси Етют от тима на университета Вирджиния Тех.

Само преди седмица американските власти откриха трупа на 40-годишния Джери Смит, а Етют беше арестуван по подозрение в убийство от втора степен.

Сега обаче стана ясно, че футболистът е пребил по особено жесток начин жертвата си, което е довело до фатален изход. 18-годишният Етют признал, че е нанесъл множество удари по главата и тялото на Смит.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Причината за гнева му е станало разкритието, че убитият се е опитал да открадне самоличността му. Двамата се свързали чрез сайт за запознанства, където Иси Етют предполагал, че води кореспонденция с жена на име Анджи.

Двамата се срещнали на 10 април и футболистът е получил орална любов от Джери Смит. Насрочили си нова дата да се видят и това се случило на 31 май. Тогава футболистът открил, че срещу себе си има хомосексуален мъж, а не жена. След това започнал да го бие.

Аутопсията е показала, че в следствие на побоя жертвата е с липсващи зъби, множество фрактури по лицето и гръдния кош. Някои от тях са се оказали фатални.

Иси Етют признал, че е удрял Джери Смт и дори е скачал върху тялото му, но когато си е тръгнал от мястото на инцидента жертвата е била жива, въпреки че се е давила от кръвта в устата си.