Голямото тържество на Локомотив (Пловдив) по случай спечелването на купата на България се превърна в огнище на COVID-19. Вече стана ясно, че поне трима играчи на отбора са заразени. Сега „Марица“ съобщава и за 50 инфектирани фенове на „черно-белите“. БЛИЦ СПОРТ още снощи първи съобщи за наличието на инфектирани трима футболисти на Локо и един на Ботев (Пловдив).

Според пловдивското издание дори четирима са футболистите с положителен тест за коронавирус и един от тях е героят Илко Пиргов. Данните за заразените фенове на „смърфовете“ ще бъдат отразени в утрешния доклад на НОЩ и тогава показателите за Пловдив се очаква да бъдат плашещи.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Локомотив отпразнуваха големия успех с купон в дискотека "Сикретс" под тепетата, където вече шестима души от персонала са доказано заразени. Четирима абитуриенти, празнували в заведението, също дадоха положителни проби.

Другият пловдивски гранд Ботев също се оказа поразен от заразата. Президентът на клуба Георги Самуилов лично потвърди, че е приет в болница. Нападателят Димитър Тонев също е дал положителна проба.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020