Бившият парагвайски футболист Джонатан Фабро отново накара всички да говорят за него. 

Нападателят стана известен най-вече с това, че беше гадже на известната фенка Лариса Рикелме, прочула се с пищните си форми по стадионите на Мондиал 2010 в ЮАР, но след това се оказа, че не е такъв, за какъвто го е мислила.

Фабро влезе в затвора през 2019 година, след като се доказа, че в продължение на две години е насилвал сексуално 11-годишната си племенница с целувки по интимните части на тялото и съдът реши да остане зад решетките за 14 години.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сега обаче заради пандемията от коронавирус Фабро започна да мисли начини да бъде пуснат под домашен арест и посочи, че се страхува да не се зарази с COVID-19.

След като получи гаранции, че няма да се зарази с вируса-убиец, бившият футболист пусна втора молба да излезе навън, този път с мотив - мръсен въздух.

Медиите в Парагвай припомнят, че в началото на престоя си играчът се опита да излезе под претекст, че няма нужните условия, за да поддържа форма, но властите го отрязаха с това, че в следващите 14 години няма да му се налага да излиза на терена.