Заявка за контрадвижение дойде в петък от ММА боеца Станислав Недков-Стъки. Както БЛИЦ писа, в социалните мрежи той призова държавата да вземе мерки срещу протестите и се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Организаторите, които са провалени политици и юристи опорочиха протеста, в момента има различни хора и с много по-умален мащаб.

Шампион се закани: Не може Платеното трио и няколко тюфлека от БОЕЦ да оскверняват институции! Ще върна спокойствието на София

Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове за една седмица, например. Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава - хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести”, каза Станислав Недков-Стъки в ефира на „Събуди се”.