Смятаният за един от най-големите боксови таланти на Великобритания - Калъм Ханкок, направи шокиращи разкрития за миналото си. Спортистът призна, че е бил изнасилен, когато е бил на 10 години, а психическата травма няколко пъти го е подтиквала да се самоубие.

"Бях на 10 години. В квартала имаше един голям побойник. Беше с 4-5 години по-голям от мен и тероризираше всички наоколо. Вземаше ми колелото, скейтборда, заключваше ме в гаража. Всеки ден ставаше по-тежко. Събличаше ме гол и ме биеше. Правеше всичко, за да развали деня ми. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Един ден ме измами. Каза ми, че ще ми помогне да си направя къщичка в гората. Взе чук и пирони и отидохме. Там ме изнасили сексуално. След това се усмихна и каза: Престани да плачеш, малък пе*ал. И ме изостави", разказва Ханкок.

"В средното училище харесвах момичета, но постоянно си мислех за случилото се и се питах дали съм гей. Пазех мълчание много години. Не исках да казвам на родителите ми и на никого. Не е минавал ден, в който да не мисля за случилото се. Често са ми идвали и самоубийствени мисли. Не исках обаче никой да разбере истинския ад, в който живеех", допълва боксьорът.

20 години по-късно той решава да разкрие случилото се. В момента Ханкок е с 10 мача на професионалния ринг, като е спечелил всичките си двубои.