Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова загуби своето куче Болт. Домашният любимец на българката бе до нея в продължение на 9 години. Ивет не съобщи от какво е починал лабрадорът, но публикува дълъг пост в Инстаграм, чрез който се сбогува със своя любимец.

“Да се сбогувам с теб вчера беше най-трудното нещо, което ми се е случвало. Ти дойде в живота ни точно преди 9 години и 2 дни и винаги си бил до мен през щастие и сълзи. Имам хиляди спомени как сме станали семейство и ме накара да се чувствам твоя мама. Толкова много тичане и плуване заедно и много безсънни нощи, когато ти не беше добре.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Всеки, който някога е имал домашен любимец, знае силата, която малките същества могат да имат върху нас. Ти беше повече от куче, ти беше мой приятел, мой спътник в дългите възстановявания след тренировки и контузии, ти скачаше в колата, независимо къде отивам, защото трябваше да си с мен. Обичаше хората и партитата.

И сега виждам колко много хора са те обичали. Защото ти беше невероятно мое момче и искам да ти благодаря за безусловната любов, която ми даде. За това, че избра нас и седна до крака на Симоне в деня, в който ви срещнахме, и прекара живота си с нас. Ще останеш завинаги в сърцето ми. Обичам те!”, написа Ивет.