За изключително неприятен инцидент по време на тренировка на деца от школата на Локомотив (София) алармираха родители на играчи от aкадемията на "железничарите". Според разкази на свидетели, млади хора, които преди това са били в сградата на фенклуба на тима, са нанесли побой на един от бащите на децата, които са имали занимание. Той им е направил забележка за опасна гонка с коли на паркинга на стадион “Локомотив”.

“Това не се случва за първи път. Редовно стават подобни инциденти с тези момчета. Конкретната случка - имаше тренировка на децата на Локомотив, като включително и синът ми бе участник в заниманието. Първо се чуваха някакви скандали от фенклуба - биха се с тръби и прътове помежду си, чупеха не знам какво точно какво. Очевидно не бяха адекватни тези момчета, още повече че дишаха и балони съвсем открито без да се прикриват. След това започнаха да си правят гонки с коли на паркинга, където минаваха деца и може да стане много неприятен инцидент. На такова тясно разстояние да се състезават с такава скорост, ще ударят някое дете и може да се стигне до ужасни последствия. Аз отидох да им направя забележка и веднага наскочиха десетина човека и започнаха да ме бият. Имам доста сериозни поражения по носа и останалата част от лицето. Очевидно бяха дрогирани тези момчета. Подал съм жалба в полицията и очаквам резултат", разказа потърпевшият Иван Кръстев пред "Спортал".

"Много неприятна случка. Още повече децата да стават свидетели на такова нещо. Дано се вземат мерки, защото това е безумие. Не подходящо да се правят такива гонки на паркинга, където минават момчетата, а след това побоя е още по-неприятно нещо”, коментира треньор от школата на Локо.