ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът на ИТН Слави Трифонов разказа как Радостин Василев разплакал Илиана Раева. Както е известно, бившият спортен министър преди месеци влезе в пререкание с шефката на родната федерация по художествена гимнастика. След това двамата се помириха, а сега става ясно, че за това е помогнал Трифонов, на когото Илиана се обадила по телефона след случката.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Трифонов постави страшна диагноза на Петков, Василев и Ицо Хазарта НА ЖИВО

"Някои хора не са лоялни, лъжат. Радостин беше много симпатичен в началото. Аз не го познавах, Тошко Йорданов го доведе. Беше симпатичен, малко ме дразнеше този гел, който си слагаше и приятелски му казах да го махне", каза Трифонов за отцепника от ИТН, който премина в редиците на ПП.

Съседка на Слави го приклещи заради пустиняка Руди Гела, а сестра му Петя... НА ЖИВО

"Не съм се виждал много с него, той стана министър на спорта тогава. Един път ми се обади Илиана Раева, която много уважавам. Плачеше ми по телефона и ми разказа, че той много я е обидил. Прегледах после и видях, че Радостин е говорил някакви неща за нея. Това е случаят, в който съм му се обадждал. Казах му "Гледай сега, тя е направила толкова много за България, не трябва да се държиш така с нея". Иначе не съм говорил с него и нещо да му казвам или оказвам...", добави Слави Трифонов по време на живото включване в страницата си във "Фейсбук".

Изказването на Трифонов за Раева и Радостин Василев е след 36-ата минута: